Alla inlägg under februari 2013

Av Linda - 7 februari 2013 10:38

Idag är det torsdag vilket innebär att min stora kärlek kommer hem! Börjar faktiskt längta efter honom fast han bara varit borta sen i tisdags.

Lillhjärtat är på dagis men imorgon är hon ledig med mig! :-)
Hon har blivit så stor och klok. Jag satt och läste bloggen igår om vad jag hade skrivit för tre år sedan, den sista tiden men Amanda i magen. Mycket funderingar om vad det var för liten varelse inuti mig. Jag hade aldrig kunnat tro att det var en sån underbar liten tjej som vi skulle få äran att bli föräldrar åt. Visst har hon sina stunder då hon är väldigt billig men vem har inte det?! Jag älskar henne så ofattbart mycket!!

Det lilla livet i magen är det full fart på. Ibland får jag mig en rejäl spark så jag tror att en fot ska komma ut genom magen. Det är så mysigt att känna rörelserna och jag längtar så till jag får hålla den nya familjemedlemen i min famn.

Av Linda - 6 februari 2013 13:38

Åhh vad less jag blir på mig själv!!! Varför kan jag inte bara tänka på mig själv och sluta vara så jäkla dum tjurig!?!? Jag vet ju hur det blir och ändå ska jag försöka....

Jag tyckte att jag iaf skulle skotta gångarna framför bron, det är ju inte så mycket.... Men snön var astung... Jag tog det visserligen lungt och tog tid på mig men vad hjälpte det?! Nu ligger jag här med en värk från hvete. Och det är inte ett jä.la dugg synd om mig, jag får skylla mig själv att jag ska vara så jäkla duktig!!!
NÄR ska jag lära mig?!

Av Linda - 6 februari 2013 10:40

Igår var första dagen på graviditetspenningen som jag var själv. Har ju haft Amanda hemma med mig sen i torsdags.
Kändes väl sådär att lämna henne på dagis då jag ändå bara skulle vara hemma. Men jag plockade och grejade lite och så kom pappa förbi och så var jag bort till Sandra en stund och vipps så var det dags att hämta Skruttis.

Snön vräkte ner igår och typiskt att Henke är borta men som tur är har jag världens bästa grannar (Hugo o Jörgen) som skottade åt mig!
Fick naturligtvis problem med tvn oxå då det fastnat snö på antennen. För att ta bort det var jag tvungen att kånka stege och klättra på tak vilket inte kändes som det bästa för mig just nu. Men då ryckte en annan snäll granne (Sara) ut och hjälpte mig. :-)
Ni är guld värd!

Idag är det tvättning som står på schemat då det blev en liten olycka för Skruttis inatt. Sen tänkte jag rensa lite i garderober och lådor.

I eftermiddag ska vi till mamma och Tomas och hälsa på och få oss lite mat.
Mycket mer än så blir det inte idag.

Hej, hej!

Av Linda - 4 februari 2013 16:44

Började med besök hos bm på förmiddagen. Allt såg bra ut och bm trodde att bebisen ligger med huvudet ner vilket vi hoppas!! Den kan ju fortfarande vända sig så i vecka 36 kommer vi få ett ultraljud för att se hur den ligger för att inte åka på samma blåsning som sist.
Efter bm besöket åkte vi (Amanda o jag) ut till birsta. Där köpte vi ny vattenfärg, penslar, tuschpennor och ett målarblock. Sen mötte vi upp Anna, Willma och Nova för en lunch och efter den blev det lite ögonshopping i några klädbutiker. Det blev en klänning från hm och en tunika och leggings från name it till Amanda. Jag var nära att köpa första kläderna till bebisen i magen men då det inte fanns någon bra storlek så struntade jag i det. Får ta och plocka fram det första vi köpte innan Amanda kom istället... Måste även kolla om vi har några ytterkläder i neutral färg som vi kan åka hem från bb i. När vi fick Amanda kom ju Sandra förbi med en rosa fleeceoverall men det känns inte riktigt bra att ha den OM det skulle vara en pojke...

Nu är det middagsdax!

Av Linda - 3 februari 2013 14:27

Dagen har bestått av städning och tvättning. Damråttorna var enorm och tvätthögen likaså!!

Nu ligger jag på soffan och laddar för en dusch. Amanda har nyss badat och just gått ut med Henke som är ute och kör snöslunga.

Vi ska in på birsta en sväng och köpa lite byggsaker till köket och sen ska vi på middag hos Henkes föräldrar.

Bjuder på en magbild, vecka 33 imorgon!
Och så Skruttis i bästa gå-bort-kläderna! :-)


Av Linda - 2 februari 2013 16:58

Idag värker ryggen som aldrig förr, antar att det var för att jag bar alldeles för tunga matkassar igår!!! Skyll mig själv!!
Henke och Jonas håller på med golvet i köket idag. Golvvärmen är på plats och nu är dom i full gång med parketten.
Jag fick åka ett ärende på fresks och snacka om bra service!
Jag kom dit, gick fram till byggdisken och sa att jag blivit ditskickad för att köpa väggspackel och byggplast på minst 2 mm till 15 kvm. Tjejen var urgullig och bad mig gå till kassan så skulle hon fixa varorna. Jag betalade och tackade så mycket för den toppen bra servicen. Men tjejen tog mina varor och sa att hon självklart skulle bära ut sakerna till min bil och tyckte att det var bättre att jag sparade på krafterna. Super trevlig, gullig personal och toppen bra service!
Jag avskyr verkligen att bli "särbehandlad" och vill gärna klara mig själv men just idag då jag har så ont och knappt kan gå så kunde jag inte stöta på bättre hjälp. Tusen tack du blond tjej på fresks!! :-)

Annars då?!
Förkyldningen håller i sig.
Jag blir alltmer klumpig och otymplig och kan inte förstå hur jag ska kunna röra mig om 1-2 månader!!
Det är full fart i magen och jag längtar mer och mer efter att få se det lilla livet.
På måndag är det dags för ett besök hos bm igen. Alltid lika härligt att höra hjärtljuden och få se hur mycket jag växt sen sist...

Nä, nu är det middagsdax.

Hej, hej!

Presentation


100319 kom vår älskade dotter Amanda till oss. Det var då vårt liv fick en helt ny mening.
Den dagen vi blev en familj!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards