Alla inlägg under oktober 2010

Av Linda - 8 oktober 2010 11:31

...att kolla in bilderna i den här bloggen! Påhittigt, roande och väääldigt sött! =)

Av Linda - 7 oktober 2010 20:27

Morgonen började med massa lek och mys. Vid 12 for vi ner på jobbet och plockade upp Sofia och styrde kosan mot Birsta för lunch. Jag lämnade tillbaka en tröja och köpte en annan och ÄNTLIGEN köpte jag leggings i skinnimitation. Fick ju som sagt tips om att det skulle finnas snygga och sköna på BikBok (av alla butiker). Så sagt och gjort, jag gick det och provade dom och dom var faktiskt riktigt najs!

  

Fast nu när jag har dom här hemma så känner jag mig helt plötsligt osäker på om jag ska behålla dom... får väl testa dom med lite olika tröjor/tunikor till och bestämma mig därefter.

Fick även tröjan från H&M idag som jag väntat på =)

  


Kom hem och pussade på Henke en stund medan Mandis sov sen packade vi (Amanda o jag), iväg oss för att hämta upp Erika och vidare till Saigon för att käka middag. Alltid lika trevligt att träffa henne. Timmarna bara springer iväg!!!


Måste bara berätta om något för mig, obehagligt som hände på Saigon.

Vi sitter och väntar på efterrätten och så plötsligt dyker en äldre kinesgubbe från personalen upp och stirrar på Amanda. Han kommer fram och börjar gulla lite med henne och vi pratar på och skrattar lite roande åt honom.  Plötsligt lyfter han upp henne ur stolen och börjar gå väg!!! Jag säger: -Nähä du, kom tillbaka!!! Med rätt bestämd men samtidigt skärrad och rädd röst. Han härmar mig med din brytning och fortsätter gå. Ni kan ju tänka er vad hjärtat stannade och tankarna snurrade, tänker han kidnappa henne eller vad håller han på med. Han fortsatte bara gå och tittade inte åt vårt håll fast jag sa åt honom att komma tillbaka med henne. Han gick fram till baren och lät Amanda leka med några prydnader som stod där. Jag satt som förstelnad och bara tittade och var beredd på att rusa upp om han skulle gå mot någon av utgångarna eller köket. Efter kanske 3 minuter vänder han sig plötsligt om och kommer tillbaka och sätter henne i stolen igen. Både jag, Erika och Amanda stirrar på varandra och är sjukt chockad. Vad faan hände!!!???

Det var iaf jäkligt otäckt att se en främande man gå iväg med min ögonsten i tron om att han skulle föra bort henne.

Kanske jag överreagerade men efter allt som händer idag så är jag kanske överbeskyddande och litar absolut INTE på främmande människor.


Mitt ALLT!

   


Nu är vi iaf hemma i säker miljö och lillan sover sen en timme tillbaka.

I morgonkväll ska jag ha sexparty och det ser jag verkligen fram emot. Det brukar bli en riktigt rolig och lyckad kväll.

Resten av helgen är oplanerad and I like it! =) 


Nu ska jag vika lite tvätt och sen blir det ryggläge i soffan.


Natti, natti!

Av Linda - 6 oktober 2010 23:13

Blev till att borra om en del av lagningen hos tandläkaren idag. Så jag har gått med bortdomnad mun heela dagen pga bedövningen. Hoppas det blir bra nu, jag skulle ge det en månad och var det inte bättre då skulle jag höra av mig igen!


Resten av dagen har vi bara varit hemma och myst till jag skulle lämna syumpan hos farmorn.

Åkte direkt ut på Birsta för att kolla på kläderna som jag är sugen på. Men i min förrvirring glömde jag en butik som jag fått tips om. Tur att jag ska ut dit imorgon igen men bästaste Sofia! =)

Kom iaf hem med något helt annat än jag tänkt mig... Vanliga leggings och en tröja.


For hem och käkade med Henke och sen satt jag igång med städningen. Känns sååå skönt efteråt. Fräscht och fint! =)


Fick en glimt av Emil idag oxå, sååå söt och sååååå liten. Kan inte tro att Amanda varit så liten och till och med mindre!!!

Är så glad för Jonas och Sandra att det blev en liten grabb! =)


Nu ska jag skriva inköpslista och sedan krypa till kojs.

Hoppas Amanda är bättre i förkyldningen imorgon så vi kan gå på babysången. Det är en av veckans höjdpunkter!


Natti, natti! 

Av Linda - 5 oktober 2010 22:49

Det blev en liten Emil tillslut! =)

Ni kan inte ana vad Tuva är stolt. Hon gick omkring på Birsta och sjöng:

 "-Jag har en lillebror Emil...." sötnosen. Sen efter en stund sa hon: "-Faster, nu tycker jag nog att det är dags att träffa Emil." Hon var alldeles sprallig i bilen på väg till sjukhuset. Världens stoltaste storasyster! =)


Amanda är toksnorig och nyser lillstackar´n. Sover jätte dåligt pga den täppta näsan gör hon oxå, vaknat titt som tätt och gråter. Hoppas natten går smärtfritt för henne iaf.


Imorgon ska jag till tandläkaren och försöka få någon ordning på lagningen som dom gjort något fel med så jag har ont när jag biter där. Har tuggat på högersida i ett halvår nu. Skulle vara ljuvligt att kunna använda hela munnen när jag äter...

Resten av dagen är oplanerad. På kvällen ville farmor låna Amanda så då ska jag passa på att städa av här hemma och hinna ut på Birsta och prova ett par "skinn"-leggings.


Nu ska jag hänga tvätt sen blir det natti.


Godnatt!

Av Linda - 5 oktober 2010 09:42

GRATTIS

Jonas och Sandra till pojken

GRATTIS

storasyster Tuva till lillebror.

Av Linda - 5 oktober 2010 08:58

Det blir inget bad den här veckan heller. Amanda är förkyld igen så vi satsar på nästa vecka istället.


Nu sitter Tuva, Amanda och jag i soffan och myser och inväntar samtal från Jonas. Så vi får veta hur allt gått och om det är en pojke eller flicka som kommit till världen. Spännande!!!


Det är lite gråtrist väder ute men jag tror vi ska klä på oss och gå till någon lekpark i närheten så Tuva får leka av sig lite. Och så måste vi på Birsta såklart och köpa något fint till den nya människan.


Hej, hej! 

Av Linda - 4 oktober 2010 20:30

Så var det en ny vecka.

En SPÄNNANDE vecka. Eller iaf morgondagen.

Då blir Tuva storasyster. Längtar efter att få se vem det är som legat i Sandras mage och frodats... :)

Så ikväll får jag rå om Tuvis. =)


Amanda sover, lillhjärtat har blivit snorig igen så vi får se hur det blir med badningen imorgon.

Henke jobbar natten så han kommer väl hem lagomt till vi ska kliva upp kan jag tro. Han har tagit ledigt från sitt jobba för att jobba natt den här veckan. Behöver så mycket extra pengar som möjligt nu när vi ska renovera huset...


Ridningen i lördags var iaf hur härligt som helst. Kan lova att det känns i kroppen... Ska försöka börja rida mer regelbundet. Skoj när man har någon att rida med oxå. =)


Nu ska jag hänga tvätt och plocka lite och sen kryper jag nog oxå ner med dom små töserna.


Natti, natti!

Av Linda - 1 oktober 2010 10:13

Fredag idag, känner knappt någon skillnad på dagaran längre förutom att på fredagar brukar vi mysa till det med någon extra god mat. Så även ikväll, det blir plankstek alá Henke och naturligtvis en flaska rött till det. =)


Idag ska Amanda och jag luncha med Linda W på stan, blir tyvärr alldeles för långt mellan gångerna nu för tiden. Men det är väl så livet är när man har familj och mååånga vänner. Man ska försöka hinna med så mycket som möjligt och dessutom vill man vara själv ibland. Dessutom tar det ju inte direkt 3 månader att bli van familjelivet och lära känna sitt barn som ett "smart head" kläckte ur sig till mig på BVC en gång...


I går var vi på Babysång och resten av dagen spenderades med Johanna, Thea och Max. Tog en promenad till Ica Maxi och fyllde på barnmatsförådet ;) ocg så blev det såklart lite annat nödvändligt till kylen.


Igår kväll åkte mamma, jag och Amanda ut på Birsta. Jag har länge spanat på en tröja på HM men inte provat den, då Amanda skriker så fort hon inte ser mig vill jag inte gärna gå in i en provhytt. Men igår kunde ju mamma underhålla henne. Så jag gjorde slag i sak (efter att ha sett Johanna ha den på sig och insett att den verkligen är super snygg). Tyvärr fanns inte rätt storlek i färgen jag helst ville ha så det fick bli en marinblå. Men den är lika snygg den. =)

När jag kom hem gick jag in på hm.se och beställde den andra färgen oxå, dom kostar ju bara 149:-  =)

    

Super najs!

Är sjukt sugen på leggings i skinnimitation oxå... Får se om jag slår till idag när vi ska på stan :)


Längtar förresten sjukt mycket till imorgon, då blir det ridning hos Henkes kollega Tobbe. Undrar om jag kommer ihåg hur man gör, det var ju ett tag sedan sist... Förhoppningsvis hänger Frida på oxå så kan hon ju reminda mig :P Hehe


Nu ska jag borsta gaddarna och köra igång en maskin tvätt innan Amanda vaknar.


Hej hej!

Presentation


100319 kom vår älskade dotter Amanda till oss. Det var då vårt liv fick en helt ny mening.
Den dagen vi blev en familj!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards