Alla inlägg under februari 2009

Av Linda - 24 februari 2009 11:27

Vaknade vid strax före sju när H skulle åka till jobbet. Halsen gjorde sig påmind på en gång. Jag låg å vände å vred mig till åtta, då ringde jag min mentor och avbokade dagens träff, å det var ju komiskt hon var precis på väg att ringa mig för att avboka då hon oxå var sjuk! Efter samtalet somnade jag om å vaknade nästa gång 10.40 Så nu har jag nyss duschat å sitter med en kopp grönt te med massa honung i. Känns iaf bättre i halsen nu så jag hoppas att det är på väg åt rätt håll. Har ju psykiatri imorgon å den vill jag verkligen inte missa så jag håller alla tummar som går nu!


Det är visst Fettisdagen idag oxå...jag säger som Tuva brukar säga "Uffa, äcki" Jag har aldrig varit ett fan av semlor och lär nog heller aldrig bli då jag inte är särskilt förtjust i mandelmassa och grädde ska vi inte tala om...blää!

Jag får helt enkelt äta något annat som man blir fet av! =P


Nä, nu ska jag ge mig på psykologin tror jag...


Hej hej!

Av Linda - 23 februari 2009 21:34

Jag tror jag är på väg att åka på en förkyldning. Bara det inte är influensan som smyger sig på! Har fått sjukt ont i halsen nu ikväll och känner mig inte kry i kroppen!  Jag har verkligen inte tid att vara sjuk just nu. Fast heller nu än om tre veckor då jag ev. ska ut på sjukvårdspraktik.

Är meningen att jag ska träffa min mentor imorgon men som jag känner nu så blir jag tvungen att ringa imorgonbitti och boka en annan tid.

Fick hem brev om Klassfest idag, fattar inte att det är tio år den jag gick ur nian. Vart har tiden tagit vägen?! Går i valet och kvalet om jag ska gå...har ju iaf till den sista april på mig att fundera och till dess ska jag väl ha velat klart.


Nä, nu ska jag dricka en kopp honungsvatten och hoppas att jag vaknar utan halsont imorgon.


Natti natti!

Av Linda - 22 februari 2009 16:52

Dagen blev inte som planerad med bra ändå! =)

Lunchade på Big Boy och sen skjutsade jag Henke till Mogge för att skruva skoter. Själv åkte jag till Linda och hälsade på och surrade en massa. Välbehövligt ochtrevligt. Måste skärpa till oss och ses oftare! Ska iaf luncha nåt i veckan. =)

Nu sitter jag och väntar på att Henke ska komma hem och börja med maten. =P Det är han som står för matlagningen idag...usch vad jag har det bra! Men det lär nog dröja ett tag till så jag ska passa på att läsa lite sjukvård så länge.


Hej hej!

Av Linda - 22 februari 2009 11:11

Fredags kvällen var en av de lugnaste jag varit med om, å det var faktiskt skönt. Vi köpte hem kinamat och myste ner oss i soffan framför Let´s dance. Vid 21.30 satt vi och gäspade ikapp så vi gick och la oss och somnade nog på en gång båda två.

Idag känner man att man lever! Gårdagen var en fullspäckad dag men samtidigt välbehövlig och toppen. =)

Vakande strax före tio och upptäckte att det var sol. Jag frågade Henke om vi skulle ge oss ut på en skotertur. Sagt och gjort, vi packade väskan och sen bar det av. Blev en tur på nästan 6,5 mil.

Efter skoterturen bar det iväg på kalas i Stavreviken, till kusin Dennis som blev 13 år.

När vi kom hem hann vi inte mer än innanför dörren så ringe Henkes pappa och frågade om vi ville följa med och äta på stekhuset om 40 min. PANIK...tänkte först tacka nej, dels för att vi hade tagit fram mat och dels för att vi inte trodde vi skulle hinna. Men så kände vi ändå att det skulle vara rätt skönt att slippa ställa sig vid spisen och så är det inte allt för ofta som vi träffar Henkes föräldrar och vad kan vara bättre än att dessutom bli bjuden på stekhuset. =) Så med en raket i baken for vi runt här som yra höns och han precis bli klar när dom var på väg hit för att plocka upp oss. Kvällen var mycket trevlig och vi avslutade den med en sväng på Kasino.

Idag blir det nog rätt lugnt, kroppen är rätt mörbultad efter en hård skotertur igår. Vi ska väl ut å se om vi kan hitta nån fin duschvägg åsså ska vi inhandla lite saker till Tilda.


Ha en bra söndag!


Hej hej!


 

Våran Tilda

Av Linda - 20 februari 2009 17:33

Ni som härmed blir utmande skall omedelbart nedskriva de fem (5) äckligaste

maträtter ni vet. Samtidigt skall ni kommentera de rätter som

utmanaren skrivit ner d.v.s mina.

Utmana sedan fem av era stackare i bloggvärlden.

Veronica som utmande mig, hon gillar absolut inte detta:

1. Fisk och skaldjur

2. Ärtsoppa

3. Kött från lamm och älg

4. Lever

5. Kalvsylta

Vad tycker jag om hennes lista då..?

Fisk är gott i alla former, skaldjur är helt ok vissa mer än andra.

Ärtsoppa går ner med mycket senap å gärna punch till.

Lamkött slinker ner om det är god sås till. Men älg är ett helt ok kött.

Lever hm...ja, leverbiff med sås och lingon är inte dumt.

Kalvsylta kan jag äta mängder av å gärna på hårdbröd. 

Vad är det äckligaste jag vet då?

1. Mat med kokosolja i

2. Mat med Jordnötsolja i

3. Ostkaka

4. Rött kött

Jag utmanar:

Linda W

Johanna

Sofia

Elin

Jonas

Av Linda - 20 februari 2009 09:20

Ja, nu kan jag pusta ut..."bullen" var normal och nu är jag vaccinerad. Känns lite jävliga att dom på skolan säger en sak om vaccination vid praktik och sjukhuset säger en annan. I i slutändan är den ju inte ens 100 % säker!


Nu ska jag iaf sätta mig och läsa om Sjukhushygien och infektions sjukdommar...


Hej hej! 

Av Linda - 19 februari 2009 20:42

...ja, det är vad jag är! Tusan så gott det var men jäklar vilken andedräkt man får efteråt!

Imorgon ska jag upp på sjukhuset och vaccinera mig, om PPDn ser bra ut. Var ju där i tisdags å satte den, å nu börjar jag bli lite orolig för det är en liten "bulle" där, minns inte hur det skulle vara för att vara ok. Men jag hoppas att det inte är någon fara för en till 9 månaders medicinkur vill jag inte vara med om! *håller tummarna*


Hittade ett kort på vårt "nya" vardagsrum, inte den bästa men lite ser man iaf...


 


Av Linda - 19 februari 2009 16:15

Ja, det är helt sjukt. Jag gör verkligen inget annat än att plugga på dagarna men så vill jag ju bli klar innan sommaren oxå. Jag har inte ens hunnit med att uppvakta Linda som fyllt år. Jag är en dålig vän just nu, I know och jag är inte stolt över det... =( Men jag har ett paket som är till dig! =)

Tänker många gånger att jag skulle ringa, till alla som jag inte haft tid med, men det kommer alltid något ivägen. Eller är det bara en bortförklaring från min sida?! Nä, den här gången är det faktiskt inte det... Jag skäms över att jag inte är bättre på att höra av mig! Jag menar, hur lång tid tar det att lyfta luren, slå nummret och säga hej, hur har ni det? Ett kort samtal bara, men icke...jag är verkligen värdelös på det!


Ikväll blir det iaf BiteLine med Fia och Sandra...


Nä, nu ska jag renskriva in mina tankar om en film på datorn.


Hej hej!

Presentation


100319 kom vår älskade dotter Amanda till oss. Det var då vårt liv fick en helt ny mening.
Den dagen vi blev en familj!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards