Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Linda - 22 februari 2009 16:52

Dagen blev inte som planerad med bra ändå! =)

Lunchade på Big Boy och sen skjutsade jag Henke till Mogge för att skruva skoter. Själv åkte jag till Linda och hälsade på och surrade en massa. Välbehövligt ochtrevligt. Måste skärpa till oss och ses oftare! Ska iaf luncha nåt i veckan. =)

Nu sitter jag och väntar på att Henke ska komma hem och börja med maten. =P Det är han som står för matlagningen idag...usch vad jag har det bra! Men det lär nog dröja ett tag till så jag ska passa på att läsa lite sjukvård så länge.


Hej hej!

Av Linda - 22 februari 2009 11:11

Fredags kvällen var en av de lugnaste jag varit med om, å det var faktiskt skönt. Vi köpte hem kinamat och myste ner oss i soffan framför Let´s dance. Vid 21.30 satt vi och gäspade ikapp så vi gick och la oss och somnade nog på en gång båda två.

Idag känner man att man lever! Gårdagen var en fullspäckad dag men samtidigt välbehövlig och toppen. =)

Vakande strax före tio och upptäckte att det var sol. Jag frågade Henke om vi skulle ge oss ut på en skotertur. Sagt och gjort, vi packade väskan och sen bar det av. Blev en tur på nästan 6,5 mil.

Efter skoterturen bar det iväg på kalas i Stavreviken, till kusin Dennis som blev 13 år.

När vi kom hem hann vi inte mer än innanför dörren så ringe Henkes pappa och frågade om vi ville följa med och äta på stekhuset om 40 min. PANIK...tänkte först tacka nej, dels för att vi hade tagit fram mat och dels för att vi inte trodde vi skulle hinna. Men så kände vi ändå att det skulle vara rätt skönt att slippa ställa sig vid spisen och så är det inte allt för ofta som vi träffar Henkes föräldrar och vad kan vara bättre än att dessutom bli bjuden på stekhuset. =) Så med en raket i baken for vi runt här som yra höns och han precis bli klar när dom var på väg hit för att plocka upp oss. Kvällen var mycket trevlig och vi avslutade den med en sväng på Kasino.

Idag blir det nog rätt lugnt, kroppen är rätt mörbultad efter en hård skotertur igår. Vi ska väl ut å se om vi kan hitta nån fin duschvägg åsså ska vi inhandla lite saker till Tilda.


Ha en bra söndag!


Hej hej!


 

Våran Tilda

Presentation


100319 kom vår älskade dotter Amanda till oss. Det var då vårt liv fick en helt ny mening.
Den dagen vi blev en familj!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards