Alla inlägg under februari 2010

Av Linda - 15 februari 2010 13:36

Helgen har som vanligt susat förbi.

I lördags på dagen var vi först ut på birsta å handlade lite på Jysk och på eftermiddagen var vi å tittade på huset som vi blev tipsad om, så nu tänker vi så det knakar...

På kvällen vart vi bjuden på middag hos Jonas å Sandra å så blev det gotta å melodifestivalen.


I söndags var vi till Henkes arbetskamrat i Indal och åkte skoter. En härlig tur på åtta mil och underbart väder. =)

Igår kväll var vi bjuden på middag hos Henkes föräldrar och när kvällen närmade sitt slut stöp vi i säng!


Har förresten lagt ut min älskade skoter på blocket nu....med blandade känslor, men å andra sidan så får jag köpa en nyare när jag väl kan köra själv igen. Känns ju lite onödigt att ha en skoter som bara ska stå.


Natten mellan lördag och söndag var första gången som jag vaknat av att bebben levt rövare i magen.  Det var ett väldans liv och jag sov inte mycket. Hela helgen har det varit ovanligt mycket rörelser och det är underbart, samtidigt som jag känner väldigt tydligt att det är trångt där inne nu och jag kan inte längre röra mig fritt.


Idag har jag jobbat 7.15-12.15 och det har varit den svåraste morgonen hittills. Jag blir arg och förtvivlad över att jag har så svårt att utföra vissa saker på jobbet och att det har gått från att vara helt ok till att bli näst intill omöjligt. Lilla bebben säger ifrån mer och mer i mina rörelser.

Så nu går jag i valet och kvalet hur jag ska göra... Alla säger åt mig att gå hem, ta det lungt och vila medan jag har möjlighet. Men för mig är det ett STORT steg. Jag älskar att jobba och hatar att vara göralös. Och vad finns det att göra i vår lilla tvåa??!

Men så ekar bms ord i mitt huvud "så länge det känns bra för dig..." Tyvärr så gör det inte riktigt det längre. Ska iaf försöka mig på denna vecka ut så får vi se hur det går. =/ 


Ja, ja nog om detta!


Ikväll ska vi återigen på en lägenhetsvisning. Får se vad det ger....

Nu ska jag slänga omkull mig i soffan och bara vara.


Hej hej


Av Linda - 12 februari 2010 16:29

Gårdagen på birsta med Linda W var härlig. Skönt att strosa på i godan ro och små prata. Hittade iaf krukor som blev kanon i köksfönstret. Mycket mer inköp blev det inte.


När jag kom hem ringde jag till dom med huset och vi bestämde att vi skulle höras till veckan och bestämma dag som vi kunde komma å titta. Men idag ringde hon upp mig och frågade om vi ville komma redan imorgon och det tackade vi ju inte nej till såklart. =) Så efter lunch imorogn ska vi dit å se om det är något av intresse.

Efter maten for vi upp till Tobbe och Frida och där blev vi bjuden på marängswich, mumma! =) Vi satt och surrade om allt möjligt och vips så var klockan halv elva. Det går fort när man har roligt. =)


Idag har jag jobbat 7.15-16 och nu tänkte jag passa på att ta en powernap innan Henke kommer hem. Sådär ja, just precis nu börjar grannen borra i väggen. Lagom tajming! =(


Middag ikväll blir Plankstek alá Henke och sen karra å Let´s dance


Trevlig helg på er!

Av Linda - 11 februari 2010 09:03

Igår var vi på en lägenhetsvisning. Det känns väl både si och så, känns inte helt hundra att titta på lägenhet när det är ett hus vi vill ha... =/ men det är bara tillsvidare så... ska väl avvakta lite å se hur långt budgivningen drar iväg åsså ska vi ju kolla på en till på måndag.

Dessutom har vi blivit tipsade om ett hus som ska säljas men som inte är hos mäklare än, så vi ska ringa å höra om vi kan få komma å se vad det är.


Efter visningen igår åkte vi hem å la oss i sängen å tittade på tv. Vid 20.00 åkte Henke å jobbade å jag slocknade. Vaknade när han kom hem 00.45 hehe. Det var bara att kliva upp och tvätta bort mascaran och borsta tänderna och sen krya ner under täcket. Sov till 8.45 i morse och känner mig riktigt utvilad, inte så konstigt kanske :)


Idag är jag ledig och dagen ska spenderas med Linda W på birsta för att shoppa loss. Nä, det blir nog inte mycket shoppa för min del. Ska iaf äntligen försöka hitta krukor till köksfönstret och lämna tillbaka en tröja som jag inte kommer använda. Och kanske att det följer med någon bebis sak hem...;P


Idag går vi in i vecka 33

Nu väger bebisen ungefär 1,7 kg och är cirka 42 cm lång från topp till tå. Lungorna kommer inte att vara fullt utvecklade förrän närmare förlossningen, men bebisen tränar redan andning genom att "andas" fostervatten.

  


Just nu älskar jag verkligen att vara gravid, trots att jag är klumpig, tung och osmidig som bara den med lagom mycket värk här och där.

För tre-fyra månader sedan trodde jag aldrig att jag skulle känna såhär. då var jag i valet och kvalet över om vi verkligen skulle fortsätta denna graviditet. Idag är jag glad som faaaan att jag (och Henke) stod ut.

Tänker väldigt mycket på vad det är för en lite krabat som ligger där inne. Hur ser du ut? Hur kommer du vara? Vem är du? Så nära men ändå så långt bort, med nästan bara ett lager hud emellan oss. Lilla du, vi längtar sååå efter att få träffa dig.  

    


Nä, nu ska jag ta å röja undan lite i köket och försöka klämma på mig nå vettiga kläder för dagen.


Hej hej!

Av Linda - 9 februari 2010 10:31

Natten har varit en pina, har sovit som en kratta pga en hemsk nackvärk. Tog både värktabletter och använde vetekudden utan att det blev bättre.

Tur att jag jobbar 13-21.30 idag så jag fick sova lite nu på morgonen. Hoppas att det hinner lätta lite innan det är dags.


Har anmält oss till två lägenhetsvisningar. En imorgon och en på måndag... den vi ska kolla på imorgon känns bättre i planlösning och pris men den vi ska kolla på på måndag ligger mycket bättre till. Vi får väl se hur vi känner när vi sett dom båda.

Dessutom har Henke äntligen tagit kontakt med en mäklare som ska värdera vår lägenhet. Det kan ju vara bra att veta vad den är värd så vi vet hur mycket plus vi går vid en försäljning och kan lägga på ett nytt place.


Nu ska jag läsa lite bloggar och sen vila lite.


Hej hej!



Av Linda - 8 februari 2010 13:09

Idag har jag som tidigare nämnt jobbat och så har vi varit till BM. Denna gång var det inga blodprover som skulle tas utan bara blodtrycket, urinprov, hjärtljuden och mäta magen.


Blodtrycket var 116/75

Urinprovet såg bra ut

Hjärtljuden var 144 slagg/min

Magen var 30 cm


Allt såg bra ut. Nu ligger jag precis efter normalkurvan. Det kändes skönt, för i natt drömmde jag att alla mina värden var käpprätt åt skogen.

Blev förvånad över att magen bara växt två cm sedan sist. Jag var bergis på att det skulle vara mycket mer. Idag tog BM även tillbaka det hon sa i början, om att jag skulle bli stor. Hon trodde jag skulle hålla mig normalt fit. Det är antagligen därför det går så pass bra för mig att jobba oxå, då jag inte är så stor och klumpig och inte har några andra "krämpor", sa hon. Men hon var mycket noga med att påpeka att jag bara fick jobba så länge det känns bra för mig. Så fort jag börjar tycka det är för tungt, jobbigt eller får besvär så SKA jag sluta. Jag har iaf planerat att jobba februari ut sen får vi se hur jag gör.


Vädret är underbart idag, jag får sånna vårkänslor =) Skulle vilja ut på en långpromenad men min kropp känner inte för det idag....

Tror iaf att jag ska ge mig ut och leta krukor till mina nya blommor i köksfönstret så att innerkrukan slipper sticka upp två cm. 


Ha en fortsatt bra dag!

Hej hej!

Av Linda - 7 februari 2010 19:36

Ja, det var den helgen det. "Poff", sa det åsså var den över.


Lördagen spenderades i matfors med bror och familj. På dagen åkte vi skoter och på kvällen blev det go´middag och melodifestivalen.

Idag har vi oxå varit ute på skotertur med familjen Hagman. Det har verkligen varit toppen väder, hoppas det fortsätter såhär nu.

För min del är det nog färdigkört på ett tag nu. Sist vi var ut fick jag så ont i magen/bäckenet när jag körde så Sandra fick köra min skoter hem och jag åkte med brorsan. Så i helgen har jag åkt med Henke å då gick det mycket bättre. Dessutom är man ju inte lika smidig längre å då blir det bara jobbigt och otympligt att köra, särskilt i föret som är nu.


Idag är det på datumet exakt två månader till BF. Tiden rusar iväg.

Jag tycker att jag växer så det knakar. Om det fortsätter såhär kommer jag se ut som en michelingubbe innan bebben tittar ut. Hur ska jag då kunna röra mig?! ;) Tycker att jag är klumpig nog som det är nu!


Imorgon jobbar jag kortdag åsså ska vi till BM igen.

Spännande å se hur mycket jag växt sen sist med tanke på att jag själv känner mig dubbelt så stor nu som då. Fast när jag ser bilder på andra som är i samma vecka som jag eller till och med mindre så har jag uppenbarligen inte särskilt stor kula.


Nu ska jag servera mig ett glas kall mjölk så jag släcker elden i min strupe sen blir det nog en film.


Hej hej!

Av Linda - 5 februari 2010 16:25

Tänk att jag lyckades göra allt jag tänkt idag. En eloge till mig! =P

Känns underbart att sitta ner och njuta av det skinande, rena hemmet.

Jag trivs verkligen i vår lägenhet, vi har verkligen fått till det. Synd bara att den inte har ett rum till för då hade vi nog bott kvar här för alltid.


Nu kom Henke just in genom dörren, nu är det bara biteline pizzan som saknas sen blir det filmkväll!


Hej hej!

Av Linda - 5 februari 2010 10:49

Ja, för mig är det redan helg. Det var det redan igår 12.15 =)

Idag ska jag städa har jag tänkt. Måste bara hitta lusten... Tänkte göra korvstroganoff och frysa in oxå.

Åsså MÅSTE jag epilera mina monsterhåriga ben!


Nä, det är väl lika bra att öppna spotify, höja volymen och get it going.


Hej hej!

Presentation


100319 kom vår älskade dotter Amanda till oss. Det var då vårt liv fick en helt ny mening.
Den dagen vi blev en familj!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards