Alla inlägg under mars 2010

Av Linda - 9 mars 2010 09:00

Vet ni?! Det gick bra med apelsinen igår å gooood var den! =)


Lägenheten var fräch och fin, nu hänger det på hur mycket den drar iväg i budgivningen... vi tänker inte betala överpris, då köper vi hellre ett "tillsvidare" hus.


Efter visningen svängde vi förbi mamma å Tomas å hämtade spjälsängen. Så nu står den ihopskruvad och bara väntar på att bli bäddad och på bebben =)

Sen åkte vi till Henkes farmor och hämtade Tilda, åh det är så härligt att ha henne hemma igen. Vackraste kissen! =) Naturligtvis var det hennes bautaträd som gällde mest hela kvällen. Det är verkligen hennes fristad det där. Högst upp ska hon ligga så hon har koll på vad som händer. =) Hon var med när vi skruvade ihop sängen, sen kom hon å sa godnatt när vi lagt oss å imorse kom hon å sa godmorgon och kollade så hon hade mat.


Fick även Henke att borra hål för gardinfästerna i sovrummet så det inte är så naket där inne. Men jag måste på jakt efter nya gardiner då jag inte har några som jag tycker passa. Satte upp några trådgardiner tillsvidare...


Ikväll ska vi på sjukhuset för information om födandet, första dagarna med det nyfödda barnet och amning. Hinner nog precis hem till Desperate housewives. =)


Nu ska jag damsuga och plocka lite. Måste fylla i lite papper och skicka till FK oxå så jag får nå pengar.

Sen blir det lek med Linda W. =)


Ha en bra dag!

Hej hej!

Av Linda - 8 mars 2010 13:48

Ett hål hade jag som MÅSTE lagas. Å eftersom det behövdes bedövning så var jag tvungen att boka en ny tid då dom inte hade tid idag. Så om jag inte föder barn den 15/4 så ska jag dit å laga då och bli drygt 2000 kr fattigare! =(

  


Gick in på banken å löste lånet på skotern oxå så det känns skönt att ha det avklarat.

Tog en sväng på Guld Fynd där jag köpte fem plopp-örhängen oxå så jag har till alla hålen i öronen.

  


Sprang även på en liten nalle från Teddykompaniet som fick följa med hem. =)

  


Ikväll ska vi på en lägenhetsvisning här i haga, å så ska vi äntligen hämta hem vår älskade Tilda =)

  


Kanske ska svänga förbi mammsen å hämta spjälsängen oxå så jag har nåt att syssla med någon dag, skruva ihop den å bädda mm. Måste ju tvätta upp sängkläderna å kläderna som vi köpt oxå. Ska ner i förrådet å hämta upp en kartong med bäbiskläder sen jag var liten oxå å se om det är något som kan tänkas användas.


Nu ska jag se om jag lyckas äta en blodapelsin utan att få halsbränna, spännande va?! ;) Haha


Hej hej!



Av Linda - 8 mars 2010 10:54

Då var vi hemma igen då. Kom hem vid 18.00 igår. Blev bjuden på mat hos Henkes föräldrar, skönt att inte behöva laga nåt själv =)


Idag är det tandläkaren som står på schemat 11.30. Ska bli spännande å se hur min tandstatus är med tanke på att jag inte varit till tandläkaren på ? år.

Annars har jag inte något planerat idag. Känns skönt som vanligt. Speciellt då ett illamående har börjat krypa sig på mig igen...


Skulle ha varit på banken oxå och löst skoterlånet. Kanske lika bra att göra det idag då jag ändå ska ner på stan. Åsså skulle jag ha varit in på jobbet å tömt mitt skåp.

Ser att det är +8* idag, kanske skulle man ge sig på en mini slowmotion-promenad. Måste ner i källaren å kolla om jag hittar någon tunnare jacka som passa. Min dunjacka känns lite väl varm å dessutom är jag själv som ett element i kroppen. Skulle föredra att gå omkring naken nu för tiden.


Nä dax att förbereda sig för the dentist.


Hej hej!

Av Linda - 4 mars 2010 08:44

Hahaha, jag blir så full i skratt åt mig själv. Innan jag skriver ett nytt inlägg läser jag alltid det jag skrev sist. Gissa om det blev någon packning igår?! Hahaha, nixpix. Vart ju tvungen att lyssna klart på ljudboken å sen var det dags för Grey´s. Så packningen har jag avklarat nu på morgonen.


Idag går vi in i vecka 36, det är helt bananas vad tiden går fort. Fyra veckor kvar till bf nu. Hallelulja, snart är du här lilla skrutt! =)

Som vi längtar efter dig!


Nu väger bebisen nästan 2,5 kg och är ungefär 45 cm lång. Du kanske kan se en armbåge, fot eller ett huvud sticka ut på magen, när den rör och sträcker på sig. Eftersom livmoderns väggar och din mage sträcks alltmer och blir tunnare, kommer mer ljus in och bebisen kommer att utveckla tydligare dygnsrytm.
Denna vecka kan bebisen stoltsera med fingernaglar och ett par fullt fungerande njurar. Levern kan nu också bryta ner en del avfallsprodukter.

 

Nu bär det snart av till Storlien, troligtvis sista gången för denna säsong....

Ha en bra helg!

Hej hej!


Av Linda - 3 mars 2010 19:54

Ja, alltid när jag planerar för vad jag ska göra av dagen så blir ingenting av det jag tänkt gjort. Så även idag. Har mest legat på soffan å lyssnat på ljudbok. Tvätten är iaf vikt och hängd. Mer blev det inte.


Har nyss kommit hem från middag på BL med Fia. Många goda skratt blev det!

Nu SKA jag iaf packa inför fjällenresan innan det är dags för Grey´s.


Hej hej!

Av Linda - 3 mars 2010 10:13

Åh, vad jag längtar efter att få sova en heeel natt, bara EN enda natt å jag skulle vara såååå nöjd. Samtidigt som jag slutade jobba var det som att värken kom som ett brev på posten. Å den gör det omöjligt att sova bra.... men jag ska inte klaga, lite krämpor SKA man ju ha. =)


Igår var Sanna här en sväng på förmiddagen inna hon skulle på skolan å sen kom Sandra förbi. Pappa ringde å ville ha fikasällskap på Birsta så vi drog ut dit å blev bjuden på lunch =)


När jag kom hem slog jag på en ljudbok å la mig i soffan tills det var dags att börja med middagen. Tjockpannkaka med blåbär och hallon.


På kvällen var det tänkt att jag skulle till Sandra på Me and I party men eftersom jag ändå inte skulle handla något så kände jag mig inte så sugen. Så jag följde med mamma till mormor istället å grattade henne på 66-års dagen.


Idag ska jag bara rensa några pärmar, vika tvätt, tvätta, packa lite inför fjällenresan som vi drar iväg på imorgon och kanske rensa lite bland gardinerna.

Ikväll ska jag äta middag med Fia. Det ser jag fram emot, var juh inte direkt igår vi sågs.


Nä, dags att sluta uggla här, höja ljudboken å sätta igång med lite nyttogöra.


Hej hej!

Av Linda - 1 mars 2010 21:02

Idag har jag äntligen varit hos frissan. Känns helt underbart att få fräsha upp mig. Bjuder på en bild.

  


Har ju fått tillsägelse om bilder på sovrummet oxå så jag bjuder väl på det oxå då. =)

  


Ikväll har vi varit å käkat hos Jonas å Sandra å så har jag sålt skotern... =( 

200 underbara mil blev det med den =)

  


Nu blir det tv en stund sen sängen.


Natti natti!

Presentation


100319 kom vår älskade dotter Amanda till oss. Det var då vårt liv fick en helt ny mening.
Den dagen vi blev en familj!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards