Alla inlägg den 16 juni 2010

Av Linda - 16 juni 2010 15:02

Letade runt hela Birsta efter amnningsbaddräckten. Inte en kotte som hade den. Twilfit hade iaf badlinnen men inget annat, så det lutar åt en beställning.

Jag hittade iaf mycket annat som jag var ute efter. Blev en hel del t-shirts från Jack & Jones till Henke å en kortärms skjorta. Åsså en ny "börs" hahaha, som han tjatat om så länge.

Å äntligen har jag hittat min midsommarklänning. Har varit ute efter en fin klänning länge men inte hittat någon. Ni vet när man inte kan förklara vad det är man vill ha förren man ser den. Idag hittade jag den, på MQ. Lycklig blev jag! =)

Var in på JC för första gången på evigheter å hittade en gullig singoallatunika i jeanstyg som oxå fick följa med hem. Shoppade även ett linne och en kjol på Indiska.

Köpte en sommar-hjälmmössa till lillan men den är för liten så jag ska tillbaka med den imorgon. Ska även lämna igen ett linne som jag ångrat mig på.


Klickade hem ett bra erbjudande från Vecko Revyn oxå som jag blev tipsad om på Jempas blogg. Har varit sugen på just en sådan rosa klocka länge, så varför tveka när det är så pass bra pris. 88:- för rubbet. Grejtans!

  


Nä, nu måste jag byta blöja på Amanda för snart kommer Henke hem och då ska vi ut på lite mer bus.


Hej hej!

Av Linda - 16 juni 2010 09:33

Har hittat det perfekta badplagget för mig i sommar. En amnngsbaddräkt, alltså ett linne med amningsfunktion och en bikinitrosa. Har haft lite bekymmer över hur jag ska fixa att vara på stranden i sommar men med denna kan jag ju både amma och slippa visa bristningsbuken. Kan ju inte bli bättre! =)

Ska ut å kolla om jag hittar någon här i stan annars blir det en beställning.

Ska ut å shoppa lite åt pappa Henke  idag oxå, han har ont om tröjor så idag ska det fyllas på.

Nä, lika bra att sätta igång så vi kommer iväg.


Hej hej!

Presentation


100319 kom vår älskade dotter Amanda till oss. Det var då vårt liv fick en helt ny mening.
Den dagen vi blev en familj!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards