Alla inlägg under januari 2010

Av Linda - 11 januari 2010 17:01

Jaha, första dagen på jobbet efter semestern. Fort var det gjort, det är verkligen inga lugna dagar på jobbet nu för tiden. Men det är ju skönt det oxå för då går dagarna fort.


Åsså till detta med huset. Idag har budgivningen varit i full gång och tyvärr så har det gått över vår gräns så det är bara att glömma... Tråkigt men sant!


Nu ska jag kolla till maten som står på spisen/ugnen, ungsstekt röding med potatis och skarpsås.


Ha en bra kväll själv ska vi sörja lite....

Av Linda - 10 januari 2010 18:30

Idag har vi varit på skotertur med Sandra, Jonas å Tuva åsså några till som jag inte känner. Blev inte ute särskilt länge då det var svinkallt å Tuvis frös lite väl mycket. Men det var iaf skönt att göra nåt den sista dagen på vår lilla semester.


Igår kväll efter resturangbesöket som slutade på Viktoria då Invito var fullt, for vi hem och tittade på tv och kröp till kojs ganska tidigt i ett försök att vända tillbaka dygnet så vi orkar upp till jobbet imorgon.


Efter skoterturen idag for vi till mormor och morfar och grattade morfar som fyller år idag.


Nu har vi nyss vräkt i oss pizza från Biteline och ska mysa ner oss i soffan till en film.


Hej hej!

Av Linda - 9 januari 2010 18:40

Igår var vi på stan och små handlade lite. Hade lite presentkort som vi handlade upp.

På kvällen var vi på visning på Huset igen och tyvärr känns det inte lika lovande längre när det gäller våra chanser att ta hem det i en budgivning. =( Men vi ska naturligtvis vara med så långt vi kan.

Efter visningen for vi hem till Jonas å Sandra och fick kladdkaka. Åsså hade ju Tuva äntligen kommit hem så vi fick kramas lite med henne och stilla abstinensen. ;P Prinsessan min!


Idag har vi varit på en skotertur med Tobbe och Frida i Indal. Lagomt lång tur, mysigt som alltid. Hade kunnat vara lite varmare men det var skönt att komma ut.


Ikväll blir det middag på Invito. Börjar kurra i magen nu så det är väl dax att bege sig.

Sen får vi se vad resten av kvällen bjuder på.


Hej hej!

Av Linda - 7 januari 2010 20:13

Idag blev det lunch på stan med Linda, Sofia å Sandra. Trevligt, trevligt!

Vi han även med lite shoppping. För min del blev det leggins, strumpbyxor, benvärmare och två tröjor. Åsså hämtade jag ut ringen som jag fick av Henke i julklapp. Å nu passade den perfekt :)


Idag går vi in i vecka 28. Det säger bara swisch! Det låter läskigt lite med 90 dagar kvar till bf.

Nu väger bebisen ungefär 875 gram och är knappt 37 cm lång från topp till tå. Ögonen öppnar och sluter sig, bebisen sover och är vaken på regelbundna tider och den kanske suger på fingrarna eller tummen.


  


Nu ska jag försöka få någon ordning på gardinerna som jag beställde till sovrummet så vi får upp dom nångång. Kan ju iaf kolla hur mycket jag behöver sy upp dom.


  


Hej hej!

Av Linda - 6 januari 2010 22:31

Då var vi hemma igen. Åkte hem lite tidigare än planerat eftersom det ska vara så kallt. Känns som att det inte finns så mycket att göra i Storlien då vi inte kan vara ute. Har mer att göra på hemmaplan.


Idag har vi varit på birsta å handlat lite till bebben. Så nu har vi spjälsäng och alla tillbehör till den.

Känns bra att ha dom största inköpen avklarade. Kanske lite tidigt fortfarande men samtidigt vill vi inte behöva handla allt i mars. Bättre att sprida ut utgifterna.


  


Var in på Barnens hus och beställde vagnen oxå så nu kan vi släppa det. Åsså har jag äntligen fått fingrarna ur a----t och skickat in ansökan om havandeskapspenning. Det tar sig! =)


Färgen på vagnen och mjukliften stämmer inte till 100% med den är snartlik.



        



Så till the BIG news. I måndags la vi ett bud på huset. Så just nu är vi dom enda budgivarna, men det är en till visning på fredag å efter det lär det komma in flera bud. Men det hoppas vi inte på! Nu håller vi tummarna och väntar...


Nu ska jag gå å dricka en massa mjölk för jag har en halsbränna som håller på att ta kol på mig. Tacos är tydligen inte bra att äta...


Natti natti!

Presentation


100319 kom vår älskade dotter Amanda till oss. Det var då vårt liv fick en helt ny mening.
Den dagen vi blev en familj!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards