Alla inlägg under februari 2012

Av Linda - 10 februari 2012 22:15

Började dagen med en rejäl sovmorgon. 8.40 tyckte Amanda att det var dags att vakna. Vid 10.40 kom Erika och William hit fast William sov ute i vagnen under hela vistelsen. Vid 14 lämnade jag Amanda hos brorsan och sen åkte jag till stan för ett besök på barnmorskemottagningen för att ta ut spiralen. Så nu hoppas jag att jag slipper värk och jävulskap med den! Och nej, vi ska inte påbörja ett syskon till Amanda....än. Ikväll har jag jobbat och nu sitter jag hemma i soffan med älsklingen och tittar på Strul. Snart dax att sova, imorgon väntas jobb mellan 7-21.30God natt

Av Linda - 9 februari 2012 23:22

Nöjd tjej med nya skor!

 
Av Linda - 9 februari 2012 22:32

Idag har Amanda och jag varit ledig. Vi har spenderat dagen med Sanna. Hon kom vid 8.00, då åt vi frukost sen blev det en massa surr och vips så var det lunchdax. Efter lunchen for vi ut på birsta, med mig hem hade jag en tubhalsduk till mig och ett par super snygga knallrosa sommarskor till Amanda.När vi kom hem fikade vi och sen kom Sandra och Emil bort. Strax före 16 for Sanna och vi gick till fam. Hagman där vi även idag blev bjuden på middag. En supergod kycklingwok bjöds det på! Efter middagen blev det lite vin och surr, Amanda och Tuva badafe, grabbarna klippte sig och sen lekte barnen så snällt och vips så var klockan nästan 21.00 Då blev det hemgång och Amanda kröp till kojs och slocknade snabbt som bara den.Nu är morgondagens middag färdig och det är dags för oss att oxå krypa till kojs.Har en fullspeckad dag imorgon med, trots ändrade planer.God natt!

Av Linda - 8 februari 2012 21:41

Började dagen med en härlig sovmorgon. Henke lämnade Amanda på dagis så jag fick en lugn och skön morgon i min ensamhet.


Vid 9.30 åkte jag med Sandra till Birsta. Där blev det en hel del shopping. Till Amanda blev det två pyjamaser, ett nattlinne, två tröjor, ett par byxor. Till mig blev det två leggings från Vero Moda, nagellack, rougeborste, trosor, en jacka från Team Sportia som skulle ha kostat 1299 kr men som var på rea så den gick på 499 kr, ett riktigt klipp!! =) Och slutligen en kofta och en underbar skinnjacka som jag är sååå kär i, från Rut m.fl

     

Koftan som jag köpte se likadan ut som den på bilden ovan men den har ljusblå och beiga ränder.


Innan vi åkte hem från Birsta blev det en sväng på Willys för att fylla upp kylen lite.

Nä vi kom hem klickade vi hem lite mer kläder från HM till barnen och sedan gick vi och hämtade dom små liven på dagis.

Vi blev bjuden på Kreolsk gryta hos Hagmans och sen blev det en massa lek innan det var dags att gå hem och lägga Amanda.


Det var så kul att se Emil idag, han är som ett nytt barn och det märks att han hör bättre. Bara på en dag har han börjat "prata" mer och förstår mer vad man säger till honom. Han opererade in rör i öronen igår efter att ha haft sju öroninflammationer sedan mitten av oktober. Tror att han som längst har varit på dagis en vecka i sträck sedan han skolades in i oktober. Men nu ska han förhoppningsvis slippa öroninflammation och få vara en frisk liten kille som kan vara på dagis som alla andra.

 

Fasters nyklippta Prins!


Det är snart dags för en dam att fylla år oxå, 2 ÅR!!!

Har börjat knåpa på en önskelista så våra nära och kära får lite tips:


Cd spelare

Pengar

Presentkort

Sagoböcker

Tallrik

Bestick

Barnkammarböcker - den silvriga och den gyllene

Pyssel

Dockvagn

Docksäng

Pulka (ej babypulka)

Snölasse

Duplolego

Cykel

Sandlåda

Skottkärra

Kratta

Discoboll

Badpool

Fårskinnstofflor 

Puzzel

Målarpapper

Målarstafli

Kläder i stl 98

Smultron och sång cdskiva (hon har Smultronparty och Smultron-jympa!

Nattlampa (inte Ikeas)

Kulbana (från Ikea)

Skidglasögon   


Avslutar med en bild på Amanda då hon gör något hon älskar nu för tiden...

 

...bygger pussel.


Hej hej!

Av Linda - 7 februari 2012 22:58

Nya frisyren.

 
Av Linda - 7 februari 2012 22:16

Har jobbat 7-16 idag. For hem, hämtade Skruttis på dagis och hem och åt middag.Efter middagen tog jag mod till mig och klippte Amanda. Luggen har jag klippt många gånger men inte resten, men idag blev det av. Så nu är bäbistoffsarna borta och hon har fått sig en kort page. Vill gärna att hon ska ha långt hår men för att få lite tjocklek på det så måste det ju klippas.Ikväll blev det en promenad med Marie F som avslutades med en solning.Nu är det sovdags, imorgon är jag ledig och då blir det Birsta med Sandra. :-)God natt!

Av Linda - 5 februari 2012 19:54

En jobbhelg är över...

Har jobbat 16.30-21.30 på fredag, 7-21.30 på lördag och 7-16.30 idag.

Efter jobbet idag åkte jag till svärföräldrarna på middag. Amanda har varit där hela helgen och som vanligt när jag kommer dit så börjar hon gråta och springer raka vägen till farmors famn. Själv har man längtat som en tok efter henne och så får man ett sånt bemötande. Men jag ser det som att hon stormtrivs där vilket känns jätte skönt.


När vi kom hem blev det lite Emil i Lönneberga en stund och sedan läggning för Skruttis. Testade att ge henne en flaska välling ikväll och det gick över förväntan. Hoppas det fortsätter så. Hon behöver verkligen inte två flaskor nu för tiden då hon börjat äta sååå bra på dagarna, vilket börjar synas på henne. ;P


Nu har jag bänkat mig i soffan för att kolla på Så ska det låta. Jag väntar hem Henke som har varit med Tobbe hos hans mormor och morfar sedan i onsdags. Ska bli skönt att få lite sällskap här hemma igen då det har varit väääldigt tomt i helgen.


Imorgon är jag ledig och skruttis lika så. Har inga planer mer än att jag skulle ha försökt fått in ett träningspass med Linda. Barnvakt nån?! ;)


Nä, åter till tvn.


Hej hej!

Presentation


100319 kom vår älskade dotter Amanda till oss. Det var då vårt liv fick en helt ny mening.
Den dagen vi blev en familj!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards