Direktlänk till inlägg 21 juli 2009
Det här behövs till 1 limpa:
½ dl pumpakärnor samt lite olja till formen
4 dl grovt rågmjöl
3 dl dinkelmjöl
½ dl Risenta krossat llinfrö
1 dl havregryn
1½ tsk salt
1 msk brödkryddor
2 tsk bikarbonat, strukna
10 Risenta torkade fikon, i mindre bitar
1 dl valnötter
1 dl Risenta cashewnötter
5 dl filmjölk
2 msk rapsolja
2 msk flytande honung
Ugn: 175*
Gör såhär:
1. Smörj och bröa en rak 1½ liters limpform med olja och pumpafrön.
2. Mät upp de båda mjölsorterna, linfrö och havregryn i en bunke och blanda i salt, brödkryddor och bikarbonat.
3. Rör ner fikon, valnnötter och cashewnötter. Tillsätt fil, olja och honung och rör ihop till en kladdig deg.
4. Häll degen i den smorda formen och grädda i cirka 75 minuter, eller till en innertemperatur på 96*.
5. Låt brödet svalna lite. Slå det sedan ur formen och låt det kallna under en bakduk.
I mitten på februari sökte jag ett jobb. Ett jobb som jag tror skulle vara väldigt lärorikt och utvecklande. Men med mitt självförtroende så trodde jag såklart inte jag hade någon chans. Igår ringde dom och vill att jag kommer på intervju...!! Känn...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 | |||||
6 |
7 | 8 | 9 |
10 |
11 |
12 | |||
13 |
14 | 15 |
16 | 17 |
18 |
19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 |
24 |
25 |
26 | |||
27 | 28 | 29 |
30 |
31 | |||||
|