Alla inlägg under maj 2010

Av Linda - 21 maj 2010 11:57

Har plockat och rensat lite i garderoberna nu på fm. Satt mig i soffan med Turtle nu och blev sjukt trött. Skulle behöva ut på birsta och köpa lite smått och gott men tror inte jag orkar. Kanske kan ta det imorgon fm istället, innan vi ska på fackets familjedag på parken. Borde egentligen passa på att göra klart i garderoberna nu när lillan somnat men...

...nä, det blir nog en lunch lur för mig med....


  

Av Linda - 19 maj 2010 10:45

Det finns alltid något att göra och ibland är det så skönt att inte göra någonting utan bara vara hemma och ta det lungt.

I måndags var jag på mamma samtal på BVC.

I går var jag upp till Sanna och åt lunch.

Ikväll ska jag på mysfika med tjejerna hos Johanna.

På fredag ska jag på sex- och måbra party hos Sandra.

På lördag ska jag med Linda på familjedagen på parken som kommunal ordnar. Knepigt vad fort det går att fylla dagarna. Från att ha en oplanerad vecka till fullt upp. Jag som trodde att jag skulle klättra på vägarna av att vara hemma.


Jag satt och kollade på gamla bilder och hittade bilder på magen.

Här är jag i vecka 36+1 och Amanda kom i vecka 37+2

    

Det känns overkligt att se dessa. Jag kan inte tro att jag burit på denna mage. Känns nästan inte som jag varit gravid faktiskt. Tycker den tiden gick tokfort om man bortser från dom första 4 månaderna då jag mådde kasst.

     

Här är du två minuter gammal.

  

Här är du två dagar gammal.

Här är du två månader gammal.  

Av Linda - 18 maj 2010 08:33

Vilken underbar helg det varit. Långhelg dessutom och Henke har varit ledig med. =) Det gillar vi!

Verkar som att värmen har kommit och den ska tydligen stanna ett tag oxå, UNDERBART! =)


I lördags var vi barnvakt åt Tuva, hon är ju bara för fantastisk. Faster älskar dig princessan!

  

Hon har blivit så stor, speciellt sedan Amanda kom. Det sa bara "poff" så vart hon en riktig stortjej.

   

Det känns som igår du var så här liten men det är två år sedan!


På kvällen blev det grillning i Bosvedjan med Tobbe, Frida och Tilllie oxå och så kom Sandra när hon slutat jobba.   


Nu är min älskade vän Linda mammaledig igen oxå, det är toppen. Blir lixom inte så ofta man ses när någon jobbar men nu jeklar kan vi ju ses nästan när som helst. Wiiiee!!!!

  


I går bokade vi hotell och tåg, så i Juli blir det en mysig semestertripp till Stockholm med familjen Sandstöm/Lindholm.


Idag blir det en tur till Västergård för en lunch med Sanna.  

Sen ska jag hem och plocka/rensa det sista. för ikväll ska vi köra iväg de sista soporna och sakerna som ska "arkiveras" hos Henkes farmor. Dessutom ska vi byta köksbord så vi ska hämta det i Bosvedjan. Henke var duktig och slipade och oljade in det gamla igår så det ska hålla sig under den tiden det står i källaren. Han passade även på att ta stolarna och köksbänken.


Nu ska jag kasta på mig ett ansikte och sedan är det dags för Amanda att vakna och äta.



Hej hej!

Av Linda - 14 maj 2010 23:40

Ja, idag blir Amanda två månader men jag minns dagen D som igår. =)

Bjuder på lite bilder, dagen till ära! ;)


    

Storöga!                          Utslagen hjälte!


 

Olycklig!


     

Tvåmånaders bilder!


  

Dom bästa!



Av Linda - 12 maj 2010 09:17

Trodde det skulle gå fort att få ordning i lägenheten men ack vad jag bedrog mig. Allt tar lixom mycket längre tid när man har en liten. Man får passa på då hon sover och då hon sitter nöjd i babysittern. Hon vill ju gärna vara med och vara där jag är. Har iof lånat en bärsele av Sandra å Jonas men det tar på ryggen att bära henne i den åsså vill jag ju inte skämma bort henne med att bli buren hela tiden heller. Så vi tar lite i taget...

Henke är iaf ledig tor-sön nu till helgen så då kanske vi ska lämna bort lillan några timmar någon dag, så vi kan röja upp och börja trivas.


Läkarundersökningen gick bra och allt såg fint ut. Nu vägen hon 4200 g och är 56 cm lång. Nästa gång vi ska dit är vid 3 månader så det är dags för första sprutan.


Igår var vi till familjerätten så nu är Henke pappa på papper oxå. =)

Sandra och Tuva kom och gjorde oss sällskap igår oxå. Vi for en sväng på stan och det blev en hel del inköpt till Amanda, tror det slutade med 7 bodysar och två byxor. Åh, jag skulle kunna gå i personlig konkurs av att handla till henne. Åsså slank det ner ett linne, en klänning och en tunika till mig. Men det är jag värd! =0)


Nu är det foodtime för Turtle.


Hej hej!




Av Linda - 10 maj 2010 12:55

Då var helgen över. Den har känts ovanligt lång och ändå har vi haft fullt upp hela tiden.

I fredagskväll började vi flytta över till trean och innan vi visste ordet av det så var nästan allt på plats, eller åtminstonde möblerna. Men så fick hjälp av mamma, Tomas och Fredrik och det har varit guld värt. Så från i fredaga har vi bott här i trean.

På lördagen for vi ut på birsta och köpte trådbackssystem till garderoben och lite annat smått och gott. Det bästa inköpet var iaf en ny soffa. =)


  


Från birsta begav vi oss ut till sommarstugan där svärisarna bjöd på grillat. Sen for vi hem och mamma, Tomas och Fredrik kom upp å så fortsatte upplockning ur kartonger mm.

Söndagen fortsatte i samma spår med samma hjälp. Det är fortfarande massor kvar att göra men vi måste först bestämma oss för hur vi vill ha hyllorna och vitrinskåpen innan vi kan tömma fler kartonger.

Helgen avslutades med en underbar middag hos Lisa o Marcus med Marcus pappa, hans fru och Hans och Eva.


Idag tog jag och Amanda en rejäl sovmorgon. Klev inte upp förrän strax före 11.00

På eftermiddagen ska vi på BVC för Amanda ska på läkarundersökning. Sen slipper vi nog gå dit en gång i veckan eftersom hon ökar så pass bra i vikt.


Ikväll ska vi köra iväg massa skrot från lägenheten och så ska vi ställa undan lite saker hos Henkes farmor, som vi inte använder.

Någon som vill köpa en brun tygsoffa (Monza) för en billig peng? En tvåa + en trea. Köpt på Mio för 5 år sedan.


Nu ska jag fortsätta och  plocka.


Hej hej!

Av Linda - 7 maj 2010 17:27

Dagen började med ett frukostbesök av Sanna. Strax efter hon åkt kom Sofia med lunch :) Å när hon åkte begav stumpan å jag oss till birsta för inköp av lite smått och gott.

Nu ska det lagas mat och sen börjar vi flytten till trean! =) Mamma å Tomas kommer nog å hjälper oss ikväll. Åh, vad härligt det ska bli.

Vi hade egentligen inte tänkt flytta förrän tvåan blivit såld bara för att den skulle vara möblerad vid visning, men eftersom det faktiskt kan ta flera månader innan den blir såld så har vi nu bestämt att vi flyttar n,u så får den vara tom vid visning. Hur det än är så är det ju inte möblerna dom tittar på utan planlösningen.


Dags att leka kock!


Trevlig helg!

Hej hej!

Av Linda - 6 maj 2010 09:07

Solen skiner! Kan dagen börja bättre? Nix.


Börjar detta inlägg med att...

  

...bjuda på en bild på bloggägarinnan! Så ni vet att ni hittat rätt... =P


Lillan sover fortfarande och jag är redo för dagen. Ska till fotografen idag och efter det blir det en sväng till Linda W. =)


Blev aldrig nå fix i trean i måndags vi for till Tobbe, Frida och Tillie istället. Så ikväll tänkte jag att vi skulle försöka börja på att flytta liite iaf.


    

Amanda & Tillie


Nu ska jag väcka stumpan. Foodtime!

  

Mamma älskar dig!


Hej hej!

Presentation


100319 kom vår älskade dotter Amanda till oss. Det var då vårt liv fick en helt ny mening.
Den dagen vi blev en familj!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards