Alla inlägg den 4 mars 2011

Av Linda - 4 mars 2011 11:00

Börjar kunna det här med att bädda rent nu. Finns nog INGEN som har då fräsch säng som vi. ;) Men så är det ju underbart att sova i en renbäddad säng. Inget ont som inte har något gott med sig!


Varje morgon när Amanda vaknar byter vi blöja och så får hon komma till våran säng och äta välling och förhoppningsvis somna om en stund.

Nu har hon ju sådan hosta så hon köjs (stavning?!?) och när hon då just ätit så kommer det väldigt lätt upp. Detta har nu hänt näst intill varje morgon och flera kvällar under den senaste veckan.

När klockan är mellan 6 och 7 och detta händer så är det lättare att ta eftersom det faktiskt är morgon. Men när klockan är 4.45 och man måste sätta igång att bädda rent och duscha både sig själv och barn så är man inte på toppen humör. Speciellt inte jag som gärna ligger i sängen och drar mig en stund innan jag kliver upp.


Ja, ja nog om det. Nu har Amanda iaf nyss vaknat efter att ha sovit ute i vagnen i en och enhalv timme och hon sitter och leker med sin bil som hon fick av familjen Hagman i julklapp. Det är verkligen en favorit.

Själv snörvlar jag på men jag känner mig inte sjuk så det är ju skönt. Henke är oxå på bättringsväg men det kommer inte göras något ansträngande än på ett tag. Helgen kommer bli lugn, kanske fixa lite här hemma.

Så fort vi är så pass kry och vårt imunförsvar blivit lite starkare ska vi ge oss ut i vimmlet. Har måååånga födelsedagspresenter som ska köpas. Jag kanske är så fräck att jag lämnar Amanda med pappa Henke och ger mig i väg själv nu i helgen, ligger lixom efter med vissa presenter. 


Nä, dax att förbereda lunchen.

Trevlig helg!

Presentation


100319 kom vår älskade dotter Amanda till oss. Det var då vårt liv fick en helt ny mening.
Den dagen vi blev en familj!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards