Alla inlägg den 13 april 2008

Av Linda - 13 april 2008 21:19

Har just nyss kommit hem från jobbet. Tog kvällen av Ingvor så tar hon min söndagkväll till helgen, skönt att göra så för då slipper man en delad tur! =P


Igår var vi å tittade på ett hus, men jag tror inte det blir nå med det. Det var fint å så men "känslan" fanns inte där. Efter att vi tittat på det åkte vi till pappsen. Där blev vi bjuden på tvårätters middag; Röding med skarpsås å potatis å till efterrätt; Päronhalvor med aftereight. Mycket gott!


Idag har vi varit på Jula å köpt förvaringshyllor till förrådet. Vi har tänkt länge att vi ska städa det å få nån ordning där. Å idag tog vi tjuren vid hornen. Så just nu har vi ALLT som stod i förrådet här uppe i lägenheten, så det ser ut som faan här hemma nu! Men jag har varit duktig å rensat bort riktigt mycket. Tre stora sopsäckar har vi kastat, men kläder å skrot å då är vi inte klar än. Har lite saker som vi tänker lägga ut på blocket eller tradera å se om man kan få nån krona för det. Bl.a en video, en förstärkare, ett X-box med 13 spel till...


Nu är allt bokat å klart inför Mariehamnkryssningen. Blir även en natt på hotell continental...härlig! Bäst är nog att min "krypkompis" ska med. =) Fasen va skoj vi ska ha brudar!


Nu ska jag bädda rent i sängen å sen blir det en dusch.

Kanske Henke hinner hem så vi kan dricka en kopp te tillsammans.


Natti!

Av Linda - 13 april 2008 21:15

Hittade detta hos Linda W 


Vem är jag? 

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Vem är du?

Presentation


100319 kom vår älskade dotter Amanda till oss. Det var då vårt liv fick en helt ny mening.
Den dagen vi blev en familj!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards